12 points go to… jou en je collega’s!

Breng samen met je collega’s een originele cover van jullie favoriete Eurovisiesongfestivalhit en maak kans op een geweldig uitje met je videoteam. De winnaar wordt live bekendgemaakt tijdens 4UZ11 op vrijdag 23 september.

Op 23 september toveren we de Brabanthal om tot een glitter- en glamourfeest dat helemaal in het teken staat van het Eurovisiesongfestival. Tijdens deze 4UZ11-editie ben jij meer dan ooit de ster van de avond!

Wil je alvast in de sfeer komen én daarbovenop een leuke teambuilding winnen? Grijp dan je kans!

Van de online voorronde tot de live finale

Bezorg ons vóór woensdag 7 september een filmpje waarin jij samen met enkele collega’s een schitterende cover brengt van jullie favoriete Eurovisiesongfestivalhit.

Op intranet kan er de weken daarna gestemd worden op de beste filmpjes. De drie filmpjes die de meeste stemmen binnenhalen schoppen het tot de live finale op vrijdag 23 september tijdens 4UZ11, samen met een vierde inzending die een wildcard krijgt van het directiecomité. Ter plekke kan elke aanwezige medewerker nog een keer stemmen op zijn of haar ultieme favoriete filmpje.

De uiteindelijke winnaar sleept een uitstapje in de wacht met het videoteam.

Wedstrijdreglement

Deelnemen

Maak een origineel filmpje van ongeveer 2 minuten dat in teken staat van een nummer dat ooit deelnam aan het Eurovisiesongfestival. Playbacken, zelf zingen, dansen … alles mag en alles kan!

Geen professionele videocamera? Die heb je ook helemaal niet nodig: de camera van je gsm of smartphone is ook prima om opnames te maken. Het fungehalte van de filmpjes gaat boven de piekfijne afwerking.

Gebruik je toch graag de opnamestudio (grijs, niveau -1)? Geef dan een seintje aan communicatie@uzleuven.be, wij helpen je graag op weg.

Enkel UZ Leuven-medewerkers mogen meedoen in het filmpje, maar mix gerust je talent met dat van medewerkers op een andere dienst of afdeling. Multidisciplinaire video’s zijn dus zeker toegelaten!

Insturen

Bezorg je filmpje vóór woensdag 7 september aan de dienst communicatie:

  • op een USB-stick die je komt afleveren op de dienst (grijs, niveau 3)
    OF
  • via mail in een mp4-bestand naar 4uz11@uzleuven.be

Vermeld bij je inzending duidelijk wie er meewerkte aan het filmpje (volledige naam).

Stemmen

Alle inzendingen worden gepubliceerd op intranet, dus zijn exclusief te bekijken door UZ Leuven-medewerkers.

Vanaf 12 september kan er via die weg ook gestemd worden.

Winnen

De filmpjes met de meeste online stemmen en de wildcard van het directiecomité worden nog eens getoond tijdens een live finale op 4UZ11 op vrijdag 23 september. Zorg dus dat jij en de andere sterren uit je video aanwezig zijn!

De uiteindelijke winnaar sleept een uitstapje in de wacht met het videoteam.